Gootti.net

Avarice In Audio: "Wolves At The Door"

Värikäs piirros, jossa vasemmalla raollaan oleva ovi, ja sen takana oleva tila liekeissä, sekä oikealla punasilmäinen susiolento.Julkaistiin 19.10.2018

Belgialainen levy-yhtiö Alfa Matrix uutisoi julkaisseensa Avarice In Audion uuden EP-levyn "Wolves At The Door". Se on päätös yhtyeen uusimmalle albumille, "No Punishment: No Paradise". Yhtye on lohkonut siltä kuvassa näkyvä kiekko mukaan laskettuna jo kolme EP:tä. Päätösannos on industrial–electron yhdistelmä, jossa kuullaan sekä tuskaisia että aggressiivisia vokaaleja ja soljuvaa kitarointia. Kitarapuolen toteutti yhtyeen uusin jäsen Ben Barwick.

Nyt kolmepäinen Avarice In Audio esittelee "Wolves At The Door" -EP:llä kaksi uutta kappaletta. Yksi niistä on tyypillistä Avarice In Audiota, toisaalta "The Dance of Albion", jota ei sisällytetä muihin levyjulkaisuihin, esittelee tanssilattioille sopivaa goottityyliä. Soittolistan päätöspisteenä kuullaan uusi kappale "Innocent Enough".

"Wolves At The Door" -EP:n kappaleet:

  1. Wolves at the Door
  2. Wolves at the Door (Shiv-r-remix)
  3. Wolves at the Door (Studio-X-remix)
  4. The Dance of Albion
  5. Innocent Enough

Avarice In Audio on:

  • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset, samplet ja tuottaminen)
  • Lawrie Bayldon (musiikki, tuottaminen, miksaaminen ja masteroiminen)
  • Ben Barwick (laulu, sanoitukset, musiikki ja kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 22. päivä lokakuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.