Gootti.net

Analogue-X: "Dark Shadow"

 • Julkaistu sunnuntaina 21.10.2018
 • Avainsanat:

Sumea valokuva ihmisen kädestä koskettamassa jotakin läpinäkyvää pintaa. Yläoikeassa mustaa taustaa vasten Analogue-X:n logo.Julkaistiin 10.10.2018

Saksalainen electropop-yhtye Analogue-X muistuttaa vielä edellisvuonna ilmestyneen "Course Of Life" -albuminsa olemassaolosta tällä "Dark Shadow" -singlellä. Se on jo kolmas singlelohkaisu albumin soittolistan sisällöstä. Esittelykappaleen sanoitukset kertovat jokapäiväisestä ihmiselämästä ja siitä kuinka yksilö voi olla sellaisessa elämäntilanteessa, jossa hän yrittää päästä asettamiinsa tavoitteisiin samalla kun eteen nousee yhä vain uusia esteitä.

"Dark Shadow" -soittolistalla kuullaan useita remixejä. Mukana on esimerkiksi saksalainen Faltenhall The Artist sekä Depechen.

Analogue-X:ltä tulee seuraava täyspitkä levy, nimeltään "Imaginary", ensi vuoden puolella.

"Dark Shadow" -albumin kappaleet:

 1. Dark Shadow (Single Edit)
 2. Dark Shadow (Faltenhall The Artist Remix)
 3. Dark Shadow (Depechen Remix)
 4. Dark Shadow (ALexis Voice Remix)
 5. Dark Shadow (L_iGH_T Remix)
 6. Dark Shadow (RMP Remix)
 7. Dark Shadow (kikai Remix)
 8. Dark Shadow (MonoSapien Remix)
 9. Dark Shadow (Instrumental)

Analogue-X on:

 • ALexis Voice (sävellys ja tuottaminen)
 • René Mußbach (sävellys ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä lokakuuta 2018 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.