Gootti.net

Vadot: "Resonanz"

 • Julkaistu lauantaina 20.10.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanpunaisella värillä rinkuloita sisätysten. Ylävasemmalla keltaisen suorakulmion sisällä Vadotin ja Resonanz-albumin nimi valkoisella värillä.Julkaistiin 19.10.2018

Saksalaisen Vadot-yhtyeen uusi albumi, electropoppia sisältävä "Resonanz", ilmestyi perjantaina levy-yhtiö Sonic-X:n kautta. Vadot juhlii levynsä ilmestymistä lauantaina soittamalla kotikaupungissaan Berliinissä. Albumin edustamaan tyyliin voi tutustua avaamalla tämän musiikkivideon. Se on 4,5 minuutin pituinen klippi soittolistan alussa olevasta "Wolfskind (Lied der Nacht" -kappaleesta.

Edellisen kerran Vadotilta ilmestyi musiikkia kesällä 2017. Silloin bändi laittoi digitaalisessa muodossa myyntiin erään radiolähetyksen aikana soittamiaan — ja sen yhteydessä nauhoitettuja — kappaleita.

"Resonanz"-albumin kappaleet:

 1. Wolfskind (Lieder der Nacht)
 2. Triumph der Ewigkeit
 3. Ministry of Truth (feat. Unplaces)
 4. Resonanz
 5. Schattenkrieger (Into The Underworld)
 6. Ein Manifest
 7. Kopf Stein Pflaster
 8. Standgut
 9. Decadence
 10. Maria Maria

Vadot on:

 • Vadot (laulu ja kitara)
 • Ozzy (syntetisaattorit ja basso)
 • Beate von Shuffle (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä lokakuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.