Gootti.net

Black Tape for a Blue Girl: "To Touch The Milky Way"

Valokuva hietikolla istuvasta kalpeanahkaisesta miehestä, jonka ympärillä on rojua.Julkaistaan 2.11.2018

Amerikkalainen Black Tape for a Blue Girl haki aikaisemmin tänä vuonna joukkorahoitustukea uuden, kuvassa näkyvän, albuminsa toteuttamiseksi. Kickstarterissa yhteensä 255 fania osallistui Sam Rosenthalin darkwavea, etherealia, ambienttia edustavan levyprojektin toteuttamiseen. Lopputulos on marraskuun alussa myyntiin tuleva "To Touch The Milky Way". Kyseessä on yhtyeen 12. albumi.

Kiekon CD-painos pitää sisällään kahdeksansivuisen kansilehtisen. CD:n lisäksi albumista tehdään ainakin LP-painos 14 gramman valkoruskealle lätylle. Sen painosmäärä on 300 kopiota.

"To Touch The Milky Way" -albumin kappaleet:

 1. I close my eyes and watch the galaxy turning (part i + ii)
 2. Does anything remain? (part ill + iV)
 3. In my memories
 4. the Stars
 5. On some faraway beach
 6. All of the things i wanted
 7. To touch the milky way

Black Tape for a Blue Girl on:

 • Sam Rosenthal
 • Brian Viglione
 • Athan Maroulis
 • Laurie Reade
 • Nicki Jaine

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä lokakuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.