Gootti.net

Kriistal Ann: "Touching On The Raw"

Harmaasävyinen valokuva ihmisestä kuvattuna siten, että henkilö on mustan varjon peittämä yläosasta.Julkaistaan 23.10.2018

Kreikkalaisen darkwave-yhtye Paradox Obscurin toinen puolisko on Kriistal Ann. Hän julkaisee myöhemmin lokakuussa sooloalbumin "Touching On The Raw". Sillä kuullaan sekä syntetisaattorin että saksofonin soundeja, ja viittauksia muinaiseen Kreikkaan, kuten albumin nimi, joka vihjaa Akilleen kantapäästä. Levy sisältää 11 kappaletta. Niistä viimeiset kaksi ovat remixejä Marcello Gallolta.

Saksofonia soittaa Dimitris Akrivoulis. Biisissä "A Hundred Miles" vierailevat S.H. Salvatori ja F. Conte.

"Touching On The Raw" -albumin kappaleet:

 1. Lost In Frame
 2. Silver Rain
 3. Black Art
 4. Talking To The Beast
 5. Solemn Disguise
 6. A Hundred Miles
 7. Going Back
 8. Touched On The Raw
 9. Secret Shore
 10. Black Art (Black & White Remix By Marcelo Gallo)
 11. Talking To The Beast (Soundscapes Remix By Marcelo Gallo)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä lokakuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.