Gootti.net

Laserdance: "Trans Space Express"

 • Julkaistu keskiviikkona 17.10.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanpunaista ja mustaa väriä taustalla ja sitä vasten jonkinlainen lentokonetta muistuttava avaruusalus. Sen yllä Laserdance-logo.Julkaistaan 19.10.2018

levymerkki Hotsound Recordsin omistajan Erik van Vlietin vuonna 1991 perustamalta Laserdance-yhtyeeltä ilmestyy pian uusi albumi. Se on kuvassa näkyvä "Trans Space Express". Albumilla kuullaan avaruusaiheista syntikkapoppia. Vuosi sitten Erik van Vliet arveli kykenevänsä julkaisemaan luomuksensa jo huhtikuussa 2018, mutta johtuen syistä selittämättömistä julkaisupäivämäärä venyi lokakuulle.

Alankomaalaisen Laserdancen edellinen levy on comeback-albumi "Force of Order" vuodelta 2016. Sitä ennen projekti oli tauolla noin 16 vuoden ajan.

"Trans Space Express" -albumin kappaleet:

 1. Trans Space Express
 2. Colonize All Planets
 3. Point Of No Return
 4. Cosmic Showdown
 5. It’s Over
 6. Laserdrone
 7. New World Rising
 8. Andromeda Overture
 9. Cyberlove
 10. Galaxy Choir

Laserdance on:

 • Erik van Vliet

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä lokakuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.