Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Beati Mortui julkaisi "Vision of Hell" -singlen

Beati Mortuin singlen "Vision of Hell" etukannessa näkyy tumma, nuhjuinen kuva mukulakivetyksestä ja kaukaisuudessa olevista kerrostaloista. Kuvan yläosassa valkoisella värillä Beati Mortuin lgoo ja kuvan alaosassa lukee singlen nimi myöskin valkoisJulkaistiin 3.5.2010

"Vision of Hell" -single on otettu Beati Mortuin tulevalta albumilta "Let The Funeral Begin". Originaaliversion lisäksi singlellä kuullaan loisteliaan synkät remixit belgialaiselta genren pioneeribändi Suicide Commandolta, sekä meksikolaiselta nousevalta aggrotech-projektilta, C-Lekktorilta. Singlellä kuullaan myös harvinainen "Dark Edit" -versiointi, jota ei tulla julkaisemaan missään muualla. Pääkaupunkiseudulta käsin toimivan Beati Mortuin uusi albumi ilmestyy Euroopassa 21.5. Danse Macabren toimesta ja Alive!-organisaation jakelemana. Suomessa albumi ilmestyy 26.5. Supersoundsin jakelemana. Maanantaina julkaistun singlen voi hankkia iTunesista, Meteli.netistä ja muista digitaalisista musiikkikaupoista. Biisinäytteitä bändin tuotannosta löytyy Beati Mortuin MySpace-sivuilta.

Bändi on luonut uransa järjestyksessä toista pitkäsoittoa edellisestä vuodesta lähtien sen jälkeen kun keikkavelvoitteet oli hoidettu. Yhtyeen mukaan toukokuun 21. päivä julkaistava "Let The Funeral Begin" on musiikillisesti aikamoinen harppaus verrattuna parin vuoden takaisen esikoisalbumin "All But Dreams Will Die" antiin ainakin sävellys-, sovitus- ja tuotantojäljen osalta.

"Vision of Hell" -singlen kappaleet:

  1. Vision of Hell
  2. Vision of Hell (remix by Suicide Commando)
  3. Vision of Hell (remix by C-Lekktor)
  4. Vision of Hell (dark edit)

Tulevaa studioalbumia käsiteltiin huhtikuun lopussa Basso-radion järjestämässä lähetyksessä. Lähetyksen aikana DJ Proteuksen juontamana albumin kappalemateriaalia soitettiin ennakkoon.

Beati Mortui on:

  • Maria (laulu ja sanoitukset)
  • Sami (syntetisaattori, biisien kirjoittaminen, basso tai rummut live-esiintymisissä)
  • Jarno (syntetisaattori, kitarat ja biisien kirjoittaminen)

Yhtye on toiminut Helsingistä käsin vuodesta 2005 asti. Beati Mortuin kolmikko sotkee musiikkiinsa vaikutteita elektronisen musiikin tyylisuunnista, industrialista ja metallimusiikista. Trion ensimmäinen luomis oli vuosien 2006–2007 aikana luotu kuuden kappaleen kokoinen promokiekko "Modus Operandi". Sen jälkeen yhtye menestyi Sonic Seducerin järjestämässä bändikilpailussa päätyen sen hopeasijalle. Yhtye voitti myöhemmin suomalaisen "Syksyn synkin sävel" -musiikkikilpailun vuoden 2007 version. Seuranneen vuoden alussa bändiläiset signeerasivat levytyssopimuksen Danse Macabren kanssa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä toukokuuta 2010 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 199 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.