Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Benjamin'sPlague: "Choke on Euphoria"

Lähes musta, mutta osin tummanvihreä, kansitaide Benjamin'sPlague-yhtyeen uudelle EP:lle.Julkaistaan 26.9.2015

Alankomaalainen yhden miehen bändi Benjamin’sPlague aikoo julkaista synkän, raskaan ja melankolisen EP-platan. Kuvassa näkyvällä "Choke on Euphoria" -kiekolla kuullaan neljä uutta biisiä ja kolme remixiä. Viiden vuoden ajan toiminut Benjamins’Plague aikoo laittaa tänään torstaina nettiin katsottavaksi EP:llä kuultavasta biisistä "Black Eyes" tehdyn musiikkivideon. Klippi julkaistaneen ainakin yhtyeen Facebook-sivuilla.

"Choke on Euophoria" -EP:llä kuultavista seitsemästä kappaleesta kolme on remixiä. Tämä levy on seuraaja viime vuonna ilmestyneelle debyyttisinglelle "You Will Pay".

"Choke on Euphoria" -EP:n kappaleet:

  1. The Fast Defeating Process
  2. Black Eyes
  3. Imperfections
  4. Choke on Euphoria
  5. Imperfections (Mjolnir Remix by Nórdika)
  6. The Fast Defeating Process ([SNUFF] remix)
  7. Choke on Euphoria (MadManCircus remix)

Benjamin’sPlague on:

  • Benjamin Schoones

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä lokakuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.