Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Dead When I Found Her: "All the Way Down"

Ruosteisen ruskea, harmaa ja valkoinen kuva. Sen oikeassa yläkulmassa on yhtyeen logo mustalla, oikeassa alakulmassa albumin "All the Way Down" nimi.Julkaistaan 13.11.2015

Artoffact Records tulee julkaisemaan kuvassa näkyvän tupla-CD:n, yhdysvaltalaisen electro–industrialia soittavan Dead When I Found Her -yhtyeen uutukaisen. Musiikkilehti Sonic Seducer sai mahdollisuuden julkaista kuuden minuutin pätkän tulevalta "All The Way Down" -albumilta. Näytteen voi toistaiseksi kuunnella tältä sivulta. Synkistelybändin edellinen levy on vuoden 2 012 "Rag Doll Blues". Marraskuun 13. päivä ilmestyvä "All The Way Down" tulee olemaan bändin kolmas albumi.

Mediatiedotteen mukaan albumi on synkkä ja sen voi todeta jo avausraidan "Expiring Time" käynnistyttyä. Tiedotteen mukaan albumi ei ole vain synkkä, vaan rehellisesti sanottuna kauhistuttava.

"All the Way Down" -CD #1:n kappaleet:

 1. Expiring Time
 2. The Unclean
 3. Threadbare
 4. Gathering Fear
 5. Downpour
 6. Misericordia
 7. Blood Lesson
 8. Seeing Red
 9. The Noise Above Us
 10. At Rest

"All the Way Down" -CD #2:n kappaleet:

 1. New Drugs
 2. Heavenly Bodies
 3. The Bottom
 4. Spitting Seeds
 5. So Cold
 6. You Know What You Are

Dead When I Found Her on:

 • Michael Arthur Holloway

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä lokakuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.