Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Enter Tragedy: "Anthropozän"

Saksalainen dark rock -yhtye Enter Tragedy on levy-yhtiö Danse Macabre Recordsin mukaan vienyt päätökseen debyyttialbuminsa tuotantotyön. Kuukausien urakka valmistui levy-yhtiön omassa studiossa. Albumin master-taltiointi on viety painettavaksi, mutta "Anthropozän"-nimistä debyyttiä joudutaan odottamaan vielä muutaman viikon ajan. Levy on tarkoitus julkaista lokakuun lopussa.

Danse Macabre Recordsin mukaan albumi on synkkä yhdistelmä goottimelodioita, death metal -vokaaleja ja rumpukoneen looppeja. "Anthropozän"-albumin yksityiskohtia ei juuri tämän enempää ole vielä saatavilla.

Enter Tragedy on:

  • Sensu Carens (laulu)
  • The Chosen Pessimist (kitara9
  • Malice (kosketinsoittimet ja laulu)
  • II Face (rummut)
  • se(baSS)tian (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä lokakuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 48 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.