Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Blippblopporkestern: "Människomusik"

Vihreäsävyinen ja voimakaskontrastinen valokuva miehen kasvoista kuvattuna rivi rivissä.Julkaistaan 21.9.2018

21. syyskuuta venäläisen ScentAir Recordsin kautta julkaistava "Människomusik" on Blippblopporkesternin uusi albumi. Andreas Rimheden aloitti tämän projektin vuonna 2012 tavoitteenaan tehdä vaihtelun vuoksi biisejä äidinkielellään ruotsiksi. Hän hakee vaikutteita varhaisesta kasariluvun syntikkapopista. Blippblopporkesternin uran alkuaikain kappaleet käsittelevät usein romanttisia teemoja, mutta sen myöhemmässä tuotannossa ihmetellään monesti miksi ruotsalaiset haluavat viskata pois kulttuurinsa ja maansa.

Kuvassa näkyvä "Människomusik" on bändin järjestyksessä kolmas albumi. Sen sisältämät biisit käsittelevät keskenään hyvin erilaisia aiheita, kuten nörttikulttuuria ja pseudotieteitä Ruotsin akateemisessa opetusjärjestelmässä.

"Människomusik"-albumin kappaleet:

 1. Human Music
 2. Sanningsministeriet
 3. Leka med elden
 4. Genus
 5. Europa
 6. DeLorean
 7. Ritten
 8. Maskinen
 9. Humanoid
 10. Ilos visa
 11. MMORPG
 12. Sveriges sista sång
 13. Manskensflojten

Blippblopporkestern on:

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.