Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Whispering Sons: "Image"

Maalaus tai piirros kahdesta sängyllä loikoilevasta möykystä, ja takana olevista hahmoista. Ne muistuttavat osittain ihmisiä.Julkaistaan 19.10.2018

Belgialainen, brysseliläinen, post punkin, shoegazen ja waven tekijä Whispering Sons julkaisee lokakuussa uuden albumin. Se on yhtyeen ensimmäinen täyspitkä studiolevy, seuraaja loppuvuodesta 2015 ilmestyneelle "Endless Party" -EP:lle. Bändi, joka voitti pari vuotta sitten maansa arvostetuimman musiikkikilpailun, kutsuu debyyttialbumiaan yksinkertaisesti nimellä "Image".

"Image" sisältää tasan 10 kappaletta. Sen oikealla puolen näkyvän kansitaiteen toteutti Flor Maesen.

"Waste" on albumin ensimmäinen single. Sen voi kuunnella bändin YouTube-kanavalla.

"Image"-albumin kappaleet:

 1. Stalemate
 2. Got A Light
 3. Alone
 4. Skin
 5. No Time
 6. Fragments
 7. Hollow
 8. Waste
 9. Dense
 10. No Image

Whispering Sons on:

 • Fenne Kuppens (laulu)
 • Kobe Lijnen (kitara)
 • Sander Hermans (syntetisaattori)
 • Tuur Vandeborne (basso)
 • Sander Pelsmaekers (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.