Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään New Rock Monsteri punaliekki M.591-S1 -kengät: Hyväkuntoiset, koko on 43. Hintapyyntö 70€ ?(alkuperäinen hinta yli 200€). En saanut liitettyä kuvaa omistani, mutta jos kiinnostaa, niin voin lähettää kuvan omista kengistäni. [imgs=https://www.leat...

Mystigma: "Unter Wölfen"

 • Julkaistu tiistaina 11.09.2018
 • Avainsanat:

Valokuva irvistävästä sudesta, jonka takana metsämaisemaa ja alaoikeassa kulmassa Mystigma-logo valkoisella värillä.Julkaistaan 28.9.2018

Itävaltalainen Mystigma julkaisee seuraavan studioalbuminsa 28. syyskuuta. Se on synkistelyrokkia ja -metallia sisältävä "Unter Wölfen". Albumilla kuultava kappale "Dreh dich um" kuvattiin hiljattain musiikkivideoksi, ja neliminuuttinen, mustavalkoinen lopputuote ladattiin viime perjantaina YouTubeen kaikkien katseltavaksi.

Bändi kertoo aloittaneensa toimintansa vuonna 1993, joskin uransa alkuaikoina se toimi eri nimellä ja teki melodista death metallia. Nykyisellä nimellä Mystigma on toiminut vuosituhannen alusta asti. Yhtyeen toistaiseksi uusin levyjulkaisu on "Schattenboten" kahden vuoden takaa.

"Unter Wölfen" -albumin kappaleet:

 1. Geschrieben in Blut
 2. Koma
 3. Dreh dich um
 4. Kriegsspuren
 5. Leere Worte
 6. Neptun’s Mond
 7. Unter Wölfen
 8. Superbia
 9. Hydra
 10. Colonia Dignidad
 11. Verlorene Zeit
 12. Desdemona

Mystigma on:

 • Torsten Bäumer (laulu)
 • Jörg Bäumer (kitarat ja kosketinsoittimet)
 • Stephan Richter (basso)
 • Malte Hagedorn (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä syyskuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 81 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.