Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

The Overlookers: "Driving Fast E.P."

Valokuva vanhanaikaisesta auton vanteesta ja punaiseksi maalatusta autosta. Kuvan alaosassa valkoisella värillä "Driving Fast E.P." ja yläosassa pienellä fonttikoolla bändin nimi, The Overlookers.Julkaistiin 7.9.2018

The Overlookersin uusin EP-levy ilmestyi aikaisemmin syyskuussa ranskalaisen BOREDOMproductin kautta. Se esittelee myöhemmin julkaistavaa "Teenage Wet Dreams" -albumia. Levylle haettiin vaikutteita amerikanraudoista, jännityselokuvista ja synteettisistä soundeista. Lopputulos on yhdistelmä electropoppia, syntikkawavea ja EBM:ää.

Salaperäinen The Overlookers paljasti tammikuussa julkaisevansa ensimmäisen levynsä BOREDOMproductin kautta. Bändin kokoonpanoa ei vielä ole kerrottu.

"Driving Fast E.P." -levyn kappaleet:

  1. Driving Fast (video edit)
  2. Unchained Melody
  3. Speak to the Devil (remix)
  4. Teenage Wet Dreams (remix)
  5. Driving Faster (remix)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä syyskuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 43 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.