Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Kælan Mikla: "Nótt eftir nótt"

Valokuva ihmisestä, joka luultavasti llilluu vedenpinnan alla silmät suljettuina.Julkaistaan 9.11.2018

Kolmipäisen islantilaisyhtyeen kolmas albumi on marraskuussa julkaistava "Nótt eftir nótt". Se on yhdistelmä syntikointia ja post punkkia. Albumin julkaisee CD:nä, vinyylinä ja digitaalisessa muodossa levy-yhtiö Artoffact Records.

Vasta elokuussa Kælan Miklalta ilmestyi kahdeksan biisiä sisältävä "Mánadans"-albumi saman levymerkin kautta. Se sisältää vuosina 2013–2015 nauhoitettuja kappaleita, sekä pari bonusraitaa.

Myöhemmin syyskuussa yhtye kiertää Eurooppaa osana King Duden "Music To Make War" -albumin markkinointikiertuetta.

"Nótt eftir nótt" -albumin kappaleet:

 1. Gandreið
 2. Nornalagið
 3. Hvernig kemst ég upp?
 4. Skuggadans
 5. Draumadís
 6. Næturblóm
 7. Andvaka
 8. Nótt eftir nótt
 9. Dáið er allt án drauma

Kælan Mikla on:

 • Sólveig Matthildur
 • Margrét Rósa
 • Laufey Soffía

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.