Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Henric de la Cour: "Gimme Daggers"

Sarjakuvamainen piirros irvistelevästä miehestä kuvattuna siten, että pää on sivusuunnassa ja vaaleanpunaisella taustalla.Julkaistaan 14.9.2018

Muusikko ja biisintekijä Henric de la Cour julkaisee viikon kuluttua uuden albumin, oikealla näkyvän "Gimme Daggers" -levyn, seuraajaksi neljän vuoden takaiselle "Mandrills"-julkaisulle. Uudelta sooloalbumilta on lohkaistu jo kolme singleä; biisit "Two Against One", johon on tehty myös musiikkivideo, sekä "Worthless Web" ja viimeksi "Kowalski Was Here".

"Gimme Dangers" ilmestyy CD:nä ja erikoisempana kahden levyn CD-satsina, jonka painos on vain 200 kappaletta. Lisäksi albumista tehdään 500 kappaleen kokoinen vinyylipainos.

"Gimme Daggers" -albumin kappaleet:

 1. Slow Death Intro
 2. Kowalski Was Here
 3. Two Against One
 4. Body Politic
 5. Driver
 6. Hank Sometimes
 7. Mr. D
 8. New Building
 9. Teeth, Please
 10. Worthless Web
 11. Arkham Supermarket
 12. Fury

Henric de la Cour on:

 • Paul Henric Dornonville de La Cour

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 63 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.