Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Stoneman: "Geil Und Elektrisch"

 • Julkaistu perjantaina 07.09.2018
 • Avainsanat:

Valokuva kahdesta verisestä miehestä riehumassa. Kuvan alaosassa valkoisella värillä Stoneman-logo.Julkaistaan 7.9.2018

Syyskuussa eri puolilla Saksaa kiertävältä Stonemanilta ilmestyy perjantaina studioalbumi "Geil und Elektrisch". Se on synkistelyrokkia ja Neue Deutsche Härteä sisältävä, ja järjestyksessä kuudes Stonemanin albumi. Uusikin albumi on, kuten aikaisemmatkin levyt vuodesta 2014 lähtien esitetty alusta loppuun saksaksi.

Sveitsistä käsin toimiva yhtye on tehnyt musiikkia vuodesta 2004 asti. Kesäkuussa yhtye solmi levytyssopimuksen Massacre Recordsin kanssa.

"Geil und Elektrisch" -albumin kappaleet:

 1. Dein General
 2. Niemandsland
 3. Fremd
 4. Tiefschwarz
 5. Tanzmusik
 6. Geil und Elektrisch
 7. Fass mich nicht an
 8. Alles Gute
 9. Für immer
 10. Worte
 11. Dein General (Elektro Edit)
 12. Geil und Elektrisch (Elektro Edit)

Stoneman on:

 • Mikki Chixx (laulu)
 • Ypsilon (kitarat)
 • Dee (basso)
 • Rico H (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.