Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Blastromen: "Cyberia"

 • Julkaistu torstaina 06.09.2018
 • Avainsanat:

Sinertävä, synkkä valokuva kahdesta ihmisestä kuvattuna suoraan edestäppäin. Blastromen-logo valkoisella yläoikeassa kulmassa.Julkaistaan 13.9.2018

Helsinkiläisen Blastromenin uusi albumi on myynnissä bändin nettisivuilla osoitteessa blastromen.com/shop CD:nä sekä punaisena ja mustana vinyylinä. Punaisen vinyylin mukana tulee suurehko bändijuliste, ja sen sekä mustan vinyylivaihtoehdon tilaaja voi halutessaan saada biisit MP3-tiedostoina. "Cyberia"-albumi julkaistaan ensi viikon torstaina.

Blastromenin kolmas albumi on Igloo Magazinessa julkaistun arvostelun mukaan sellaista electroa, joka ei ole niin haudanvakavaa kuin skenessä muilta viime aikoina kuultu tuotanto.

Edellisen kerran bändiltä ilmestyi albumi viitisen vuotta sitten, siis vuonna 2013.

"Cyberia"-albumin kappaleet:

 1. Cyberia
 2. Into The Void
 3. Load Reload
 4. Outsider
 5. Dream
 6. Unite Arise
 7. Signals
 8. R.U.R.
 9. Light Traveler
 10. Eternity

Blastromen on:

 • Sami Koskivaara
 • Mika Rosenberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.