Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Adult.: "This Behavior"

 • Julkaistu keskiviikkona 05.09.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten valokuva valkoisista käsineistä, jotka näpläävät verhojen narua.Julkaistaan 7.9.2018

Yhdysvaltalainen Adult. julkaisee tasan 10 kappaletta sisältävän "This Behavior" -albuminsa tulevana perjantaina. Nicola Kuperusin ja Adan Lee Millerin yhtye, joka on tehnyt musiikkia kahden vuosikymmenen ajan, sävelsi sekä nauhoitti albumia varten yhteensä 23 demoa. Niistä valitut kymmenen parasta päätyivät levyn lopulliselle soittolistalle.

Yhtye julkaisi uransa edelliset kuusi kiekkoa Mute Recordsin, Ghostly Internationalin, Thrill Jockeyn ja oman vuonna 1995 perustamansa Ersatz Audion kautta. Adult.-kaksikon viime vuotisen livealbumin julkaisi Third Man Records.

Uudesta kiekosta tehdään Dais Recordsin kautta useita eri CD-vaihtoehtoja, kuten myös eri värisiä vinyylilättyjä.

"This Behavior" -albumin kappaleet:

 1. This Behavior
 2. Violent Shakes
 3. Silent Exchange
 4. Perversions of Humankind
 5. Irregular Pleasure
 6. Does The Body Know?
 7. On The Edge (You Put Me…)
 8. Lick Out The Content
 9. Everything & Nothing
 10. In All The Debris

Adult. on:

 • Nicola Kuperus
 • Adam Lee Miller

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.