Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

BlutEngel: "Surrender to the Darkness"

  • Julkaistu tiistaina 04.09.2018
  • Avainsanat:

BlutEngelin logo kuvan yläosassa ja alaosassa lukee valkoisella "Surrender to the Darkness" ilman lainausmerkkejä.Keskellä piirros kalpeakasvoisesta naishahmosta, jolla punaisia röyhelöitä ympärillä.Julkaistaan 7.9.2018

BlutEngeliltä ilmestyy perjantaina rajallisena painoksena "Surrender to the Darkness" -single sen johdosta, että yhtye pääsi viime lauantaina esiintymään loppuunmyydyssä Wasserschloss Klaffenbach -ulkoilmafestivaalissa. BlutEngelin festivaalikeikalla kuultiin uusien biisien lisäksi vanhaa tuotantoa ja eräitä yllätyksiä. Samassa tapahtumassa musisoivat myös Priest ja Ashbury Heights.

Saksalaisbändin uusin albumi, järjestyksessä jo kymmenes, ilmestyi helmikuussa 2017. Bändi julkaissee ensi vuonna seuraavan studioalbumin. Sen yksityiskohtia ei ole vielä kerrottu.

"Surrender to the Darkness" -singlen kappaleet:

  1. Surrender To The Darkness
  2. Surrender To The Darkness (Trensity Remix)
  3. Surrender To The Darkness (Instrumental)

BlutEngel on:

  • Chris Pohl (laulu, sanoitukset ja sävellys)
  • Ulrike Goldmann (laulu ja sanoitukset)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä syyskuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.