Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

King Dude: "Music To Make War To"

 • Julkaistu maanantaina 09.07.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten King Duden naama kuvattuna mustaa taustaa vasten jaa siten, että naamaa peittää musta läntti.Julkaistaan 24.8.2018

Yhdysvaltalaisen synkkää folkkia laulavan King Duden uusi albumi on "Music To Make War To". Se ilmestyy Euroopassa Ván Recordsin kautta. Yhtye saapuu Eurooppaan kiertueelle syyskuussa. Kiertue sisältää 17 esiintymistä. Eurokiertueella kulkee tukibändinä islantilainen Kaelan Mikla, jolta siltäkin on pian tulossa uusi levy.

King Duden toistaiseksi uusin luomus on vuoden 2016 "Sex"-albumi. Siitä tehtiin CD:n lisäksi LP-painos.

"Music To Make War To" -albumin kappaleet:

 1. Time To Go To War
 2. Velvet Rope
 3. Good & Bad (feat. Josephine Olivia)
 4. I Don’t Write Love Songs Anymore
 5. Dead Before the Chorus
 6. Twin Brother of Jesus
 7. In The Garden
 8. The Castle
 9. Let It Burn
 10. God Like Me

King Dude on:

 • Thomas Jefferson Cowgill

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä heinäkuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.