Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Kælan Mikla: "Mánadans"

Mustaa taustaa vasten valokuva ihmisestä, joka kyyristynyt vessanpöntön äärelle.Julkaistaan 3.8.2018

The Curen keulahahmo Roberth Smith kutsui islantilaisen Kælan Mikla esiintymään Meltdown Festivalissa. Elokuussa Kælan Miklalta ilmestyy paranneltu versio kalmarock-albumista "Mánadans". Levy-yhtiö Artoffact Records painaa kiekon vinyyliksi ja CD:ksi. Sitä myydään myös digitaalisessa muodossa. Luomuksella kuultavat kappaleet on masteroitu uudelleen. Soittolistan lopussa on pari bonuskappaletta.

Kolmesta naisesta koostuva bändi on tehnyt musiikkia viiden vuoden ajan. Uransa alkuaikoina yhtye tuotti deathrokkia, nykyisin se luo darkwavea ja syntikkapunkkia.

"Mánadans"-albumin kappaleet:

 1. Lítil Dýr
 2. Næturdætur
 3. Mánadans
 4. Umskiptingur
 5. Yndisdráttur
 6. Ekkert nema ég
 7. Ástarljóð
 8. Ætli það sé óhollt að láta sig dreyma
 9. Reykjavík til staðar
 10. Kalt (demo)

Kælan Mikla on:

 • Laufey Soffía (laulu)
 • Sólveig Matthildur Kristjánsdóttir (kosketinsoitin)
 • Margrét Rósa Dóru-Harrysdóttir (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.