Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Epica: "Epica vs Attack on Titan Songs"

 • Julkaistu tiistaina 03.07.2018
 • Avainsanat:

Harmaata taustaa vasten japanilaisin kirjaimin tai merkein erilaisia symboleita, joiden päällä läukee valkoisella värillä Epica vs Attack on Titan Songs.Julkaistaan 20.7.2018

Japanissa joulukuussa julkaistu "Epica vs Attack on Titan Songs" sisältää kahdeksan biisiä, jotka perustuvat aikuisille suunnattuun sarjakuvaan Attack on Titan. EP-levy julkaistaan muualla maailmassa 20. heinäkuuta. Levyllä kuullaan Epican soittamana covereita sellaisista biiseistä, joihin vuorostaan on haettu inspiraatiota Epican musiikista.

Attack on Titan on ollut Japanissa myyntimenestys. Manga-sarjakuvassa ihmiset elävät suurten muurien suojaamissa kaupungeissa. Muurien toisella puolella riehuvat titaaneiksi kutsutut jättiläiset.

"Epica vs Attack on Titan Songs" -albumin kappaleet:

 1. Crimson Bow and Arrow
 2. Wings of Freedom
 3. If Inside These Walls Was a House
 4. Dedicate Your Heart!
 5. Crimson Bow and Arrow (instrumentaalinen)
 6. Wings of Freedom (instrumentaalinen)
 7. If Inside These Walls Was a House (instrumentaalinen)
 8. Dedicate Your Heart! (instrumentaalinen)

Epica on:

 • Simone Simons (laulu)
 • Mark Jansen (kitara ja laulu)
 • Isaac Delahaye (kitara ja laulu)
 • Coen Janssen (kosketinsoitin)
 • Rob van der Loo (basso)
 • Ariën van Weesenbeek (rummut ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä heinäkuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 101 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.