Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

The Twins: "Living For The Future"

 • Julkaistu keskiviikkona 04.07.2018
 • Avainsanat:

Ruskeaa taustaa vasten kuvan yläosassa kirjoitettu The Twins vihreällä. Alaosassa lukee sinisellä "Living For The Future" ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin 22.6.2018

Saksalaisen The Twinsin "Living For The Future" ilmestyi kesäkuussa. Levy sisältää 12 kappaletta syntikkapoppia. CD-painoksen mukana tulee ohut kansilehtinen, jossa 12 sivua. Niissä on kaikki biisien sanoitukset, ja muita merkintöjä.

Bändi aloitti syntikkavetoisen popin tekemisen Berliinissä vuonna 1980. Lukuun ottamatta kuvassa näkyvää "Living For The Future" -albumia ei The Twinsiltä ole tiettävästi ilmestynyt musiikkia.

"Living For The Future" -albumin kappaleet:

 1. Down In Key Largo (Radio Version)
 2. Going To The Moon
 3. All I Want To Do
 4. Marina Jones
 5. When I Lost You
 6. So Wrong
 7. At The End Of Love
 8. Jonny, Can You Hear Me
 9. Never Surrender
 10. You’re Not The Only One
 11. Living For The Future
 12. Ghosts Of Yesterday

The Twins on:

 • Ronny Schreinzer
 • Sven Dohrow

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä heinäkuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 87 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.