Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Rome: "Who Only Europe Know"

  • Julkaistu torstaina 05.07.2018
  • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten punainen neliö, jonka sisältä paljastuu punakantinen CD- tai LP-levy.Julkaistaan 24.8.2018

Trisol Music Groupin kautta julkaistaan elokuussa Rome-single "Who Only Europe Know". Se julkaistaan keräilijöille suunnattuna LP-kohteena. Seitsentuumainen vinyyli on mustakantinen, jossa kuvassa näkyvä punainen keskiö. Levyn paino on 40 grammaa. Single sisältää A-puolella kappaleen "Who Only Europe Know", ja B-puolella on bonusbiisi "Die Geiselfrage (Tempus Loquendi)". Levyn painos on 500 kappaletta.

Kuvassa näkyvä "Who Only Europe Know" esittelee myöhemmin vuonna 2018 ilmestyvää "Le Ceneri Di Heliodoro" -albumia.

"Who Only Europe Know" -singlen kappaleet:

  • A-puoli:
    1. Who only Europe know
  • B-puoli:
    1. Geiselfrage (Tempus Loquendi)

Rome on neofolkin ja martial industrialin tekijä pienestä puolen miljoonan asukkaan Luxemburgista.

Rome on:

  • Jérôme Reuter

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä heinäkuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 50 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.