Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Autoclav1.1: "Makeshift Splint"

 • Julkaistu perjantaina 06.07.2018
 • Avainsanat:

Sinapinkeltaista taustaa vasten mustia tahroja. Kuvan ylävasemmalla lukee Autoclav1.1 valkoisella ja sen vieressä oikealla mustalla värillä "Makeshift Splint".Julkaistiin 8.6.2018

Autoclav1.1:n uusi albumi julkaistiin kesäkuussa WTII Recordsin voimin. IDM:ää, ambienttia ja electroa sisältävällä levyllä on tasan 10 englanniksi esitettyä biisiä. Niistä monet käsittelevät arkielämän raastavuutta, sitä kuinka pienet asiat voivat tuntua valtavan turhauttavilta. Esimerkiksi biisi "Line Fatigue" saattaa viitata kuinka ohjelmakoodin lukeminen tietokoneen näytöltä uuvuttaa silmät ja mielen.

Autoclav1.1 o ntehnyt musiikkia vuodesta 2004 asti. Tony Youngin projektilta on ilmestynyt kymmenkunta albumia ja useita EP:tä.

"Makeshift Splint" -albumin kappaleet:

 1. Cast of One
 2. Thin Client
 3. West Riding Hood
 4. Beacon on the Hill
 5. Privacy
 6. Line Fatigue
 7. Rhetoric
 8. Makeshift Splint
 9. Vacate These Seats
 10. Take a Bow

Autoclav1.1 on:

 • Tony Young

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä heinäkuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 49 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.