Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

ADACTA: "Enter The Madhouse"

 • Julkaistu lauantaina 07.07.2018
 • Avainsanat:

Valokuva valkoiseen pakkopaitaan puetusta miehestä, jolla sylkinaamari kasvoilla ja joka murjottaa synkässä murjussa.Julkaistiin 22.6.2018

Saksalainen dark electron ja EBM:n tekijä ADACTA julkaisi kesäkuussa 10 biisiä sisältävän "Enter The Madhouse" -albumin. Sillä kuullaan yhdeksän omaa raitaa, ja soittolistan puolen välin taitteessa tulkinta englantilaisen synapop-bändi Yazoon biisistä "Nobody’s Diary". Albumin singleksi valittiin 4,5 minuutin mittainen kappale "Flashback". Se julkaistiin maaliskuussa. Siihen voi tutustua ADACTAn BandCamp-sivuilla.

Edellisen kerran ADACTA aktivoitui alkuvuodesta 2016, kun se osallistui Second Responsen tekemään biisitulkintaan. Second Response ja ADACTA laittoivat kasaan kappaleen "(My Heart is a) Cybermachine".

"Enter The Madhouse" -albumin kappaleet:

 1. Flashback
 2. CU Come
 3. Machinery EX
 4. Ich will raus
 5. Maniac Preacher
 6. Nobody’s Diary (A Yazoo Cover)
 7. Bete mich an
 8. Electro Fire
 9. Transhuman Toy (What am I)
 10. Mirai e Yokoso

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä heinäkuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.