Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Halo In Reverse: "I Am Become Death Destroyer Of Worlds"

Kellertävä piirros, jossa Vapaudenpatsaan pää makaa rojussa ja taivaalla loistaa liekkimeri ja musta kuu.Julkaistaan 21.9.2018

Halo In Reverse esittelee syyskuussa ilmestyvän "I Am Become Death Destroyer Of Worlds" -albuminsa kappaleilla kritiikkiä Yhdysvaltojen sotaa lietsovia presidenttejä kohtaan. Electroa ja industrial-rockia sisältävä kiekko tarjoaa useita klubisoittoon passaavia biisejä, kuten kappaleet "King O", "A River Red" sekä "Beating The Drum". Mukana on myös yksi coveri Black Sabbathilta ja toinen Jesus & The Mary Chainilta.

Halo In Reverse on yhden miehen yhtye Yhdysvalloista. Bändi aloitti toimintansa uuden vuosituhannen alussa, mutta se on julkaissut musiikkia vain satunnaisesti. Viimeksi siltä ilmesty "King O" -EP vuonna 2013.

"I Am Become Death Destroyer Of Worlds" -albumin kappaleet:

 1. I Am Become Death Destroyer Of Worlds
 2. Beating The Drum
 3. The Tyrant
#The Windy City
 1. A River Red
 2. Five To The Wrist
 3. Dirty Girl
 4. King O
 5. Welcome To The Thunderdome
 6. That Is What It Feels Like In My Head
 7. The Dark Passenger
 8. Let You Down
 9. Into The Void (Black Sabbath -cover)
 10. Reverence
 11. Reverence (Josh’s Electronic Mix, Jesus & The Mary Chain -cover)
 12. Welcome To The Thunderdome (Josh’s Funk Mix)

Halo In Reverse on:

 • Joshua Steffen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä heinäkuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 113 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.