Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Club Schatten 1.12.2018

Club Schatten uutisoi Facebookin välityksellä virkoavansa vielä illan ajaksi, tarkemmin sanottuna joulukuun ensimmäisen illan ajaksi, jolloin Helsingin Dubrovnikissa järjestetään synkälle musiikille omistettu tapahtuma. Saman illan aikana Kansallinen audiovisuaalinen arkisto järjestää elokuvanäytöksen elokuvateatteri Orionissa. Se sijaitsee lähellä Dubrovnikia. Dubrovnikissa on 1.12. kello 21 lähtien jatkoklubi.

Jatkoklubin ohjelmaan kuuluu gootti-, industrial-, deathrock-, syntikka- ja minimalistista-musiikkia. Sellaisia levyjä värkkäävät DJ:t Kaitsu, Mac Hine ja Marja.

Schatteniin on 18 vuoden ikäraja. Sisäänpääsy maksaa kourallisen kolikoita. Tarkempia tietoja voi lukea tapahtuman Facebook-sivulta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä heinäkuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 39 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.