Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Duncan Evans: "Prayers for an Absentee"

Abstrakti piirros tai valokuva jonkinlaisesta violetista mössöstä tummanharmaata taustaa vasten.Julkaistaan 24.8.2018

Vuonna 2013 soolouran aloittanut kitaristi Duncan Evans julkaisee elokuussa synkän folk rock -albumin. Se on kuvassa näkyvä "Prayers for an Absentee". Levyllä kuullaan kahdeksan rukousta puettuna menevämpään kuosiin. Niihin on haettu vaikutteita esimerkiksi Nick Caven, Leonard Cohenin ja Swansin tuotannosta. Rukousten lisäksi albumin soittolistalla kuullaan muutama bonuskappale.

"Prayers for an Absentee" ilmestyy CD:nä ja pienenä 100 kappaleen erikoiseränä — keräilijöille suunnattuna boxset-pakettina. Se sisältää albumilevyn lisäksi CD:n, jossa viisi bonuskappaletta. Sen mukana tulee myös pahvikortti ja neljä postikorttia. Yhdessä postikortissa on Evansin nimikirjoitus.

"Prayers for an Absentee" -albumin kappaleet:

  1. Bring Your Shoulder
  2. Borderlands Prayer
  3. Us And Them And You And Me
  4. Trembling
  5. Poppy Tears
  6. I Know
  7. Christabel
  8. Time

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 67 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.