Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

AlterRed: "Trauma; Trauma Reinforcement"

 • Julkaistu torstaina 12.07.2018
 • Avainsanat:

Tummanpunaista taustaa vasten kaksi ihmistä, jotka ovat laittaneet läpinäkyvät muovipussit päidensä ylle.Julkaistaan 13.7.2018

Lontoolaisen AlterRedin uusi albumi tulee myyntiin perjantaina 13. heinäkuuta. Se on kuvassa näkyvä "Trauma; Trauma Reinforcement". Sen kappaleissa kuuntelijalle mätetään sellaisia aiheita kuin epävakaus, vastustaminen, angsti ja raivo. Oman tuotannon lisäksi soittolistalla kuullaan AlterRedin tulkinta Duran Duranin klassikosta "Wild Boys".

"Trauma; Trauma Reinforcement" -albumin tuo perjantaina myyntiin yhdysvaltalainen EBM:ää, syntikkapoppia, elektro-rokkia ja muita elektronisen musiikin vivahteita julkaiseva WTII Records.

"Trauma; Trauma Reinforcement" -albumin kappaleet:

 1. Out of the Cold
 2. Speed Test
 3. Dead & Cold
 4. Wait for the Recoil
 5. Mad Dogs
 6. Only Way is Down
 7. Breaking News
 8. Wild Boys (Duran Duran -cover)
 9. PS Fuck You
 10. You Get Nothing
 11. Bohemian Class

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.