Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Mirland: "Antagonist"

  • Julkaistu perjantaina 13.07.2018
  • Avainsanat:

Sinisellä värillä kuvattu enkelipatsas, jonka taustalla tasaista mustaa väriä. Kuvan edessä lukee valkoisella värillä Mirland Antagonist.Julkaistaan 19.8.2018

Tanskalaisen John R. Mirlandin sooloprojekti Mirland julkaisee 19. elokuuta "Antagonist"-EP-levyn. Se sisältää aikaisemmasta tuotannosta poiketen synkkää industrialia ja technoa. Kuusi kappaletta sisältävän luomuksen julkaisee levy-yhtiö Laebel. Se on muusikko Claus Larsenin perustama yhtiö. Larsen puolestaan tunnetaan parhaiten Leaether Stripistä. Larsen myös masteroi tämän kuvassa näkyvän kiekon.

"Antagonist" ilmestyy digitaalisesti ja rajallisena CD-painoksena. Kiekko on ensimmäinen osa EP-kiekkojen kokonaisuutta. Niissä Mirland tutkii industrialin ja technon brutaalimpia puolia.

"Antagonist"-EP:n kappaleet:

  1. Disappointment
  2. Antagonist
  3. Cleanse
  4. Guillotine
  5. Mania
  6. Kopfschuss

Mirland on:

  • John R. Mirland

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 35 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.