Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Blitzmaschine: "Liebe auf den ersten Blick"

Hämärä ja epätarkka valokuva klovnin naamavärkistä. Kuvan yläosassa on mustalla värillä Blitzmaschinen logo. Alaosassa mustalla värillä lukee "Liebe auf den Ersten Blick".Julkaistiin 4.2.2011

Keskiluokalle jytäjumppansa kohdistava Blitzmaschine (www.blitzmaschine.com) julkaisee 11. maaliskuuta debyyttialbumin "Faustrecht" ja siltä ilmestyi ensimmäiseksi singleksi helmikuun alussa "Liebe auf den ersten Blick". Singlen nimi tarkoittaa suomeksi rakkautta ensi silmäyksellä. Hampurissa vuonna 2009 toimintansa aloittanut Blitzmaschine on kahden muusikon pyörittämä EBM-yhtye, joka on huolimatta nuoresta iästään saanut tämän singlensä Saksan vaihtoehtoisen musiikin myyntiä kuvaavan Deutsche Alternative Chartsin kärkisijalle. Single on saavuttanut listalla jo 9. sijan.

Parin vuoden ikäinen EBM-duo tulkitsee tällä "Liebe auf den ersten Blick" -singlellään Deutsch-Amerikanische Freundshaftin säveltämän kappaleen. Coverin lisäksi single sisältää samasta kappaleesta musiikkivideon ja pari uutta, yksinomaan tällä äänitteellä kuultavaa, biisiä.

"Liebe auf den Ersten Blick" -MCD:n kappaleet:

  1. Liebe auf den Ersten Blick
  2. Blondes Mädchen (S*x Mix)
  3. Blute Jetzt! (Snoob Mix)
  4. Blute Jetzt! (Danisch Dub Mix)
  5. Liebe auf den ersten Blick (musiikkivideo)

Blitzmaschine on:

  • Matze
  • Holger

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä maaliskuuta 2011 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 78 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.