Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään New Rock Monsteri punaliekki M.591-S1 -kengät: Hyväkuntoiset, koko on 43. Hintapyyntö 70€ ?(alkuperäinen hinta yli 200€). En saanut liitettyä kuvaa omistani, mutta jos kiinnostaa, niin voin lähettää kuvan omista kengistäni. [imgs=https://www.leat...

Blood: "Lost Sky"

 • Julkaistu perjantaina 28.11.2008
 • Avainsanat:

Bloodin "Lost Sky" -albumin kansikuvassa näkyy verenpunainen puumaisema, jonka päälle pläntätty karu hautakivi, jonka päällä suuri kiviristi. Bloodin logo kuvan oikeassa alakulmassa valkoisella värillä. Logon alla albumin nimi versaalilla ja valJulkaistaan 28.1.2009

Japanilainen Blood (www.darkestlabyrinth.jp) julkaisee uransa viimeisen studioalbumin 28. tammikuuta. Vuonna 2002 käynnistynyt bändiprojekti huipentuu "Lost Sky" -nimiseen levyyn, jonka soittolistalla kuullaan parin uuden biisin lisäksi remix-versioita Noir du’Soleililta, Spectrum-X:ltä ja muilta bändeiltä, jotka ovat joko Japanista tai tehneet jollakin tavalla yhteistyötä Bloodin joukkojen kanssa. "Lost Sky" -albumin soittolista sisältää myös yhden remix-viisun Mizuh-bändiltä, joka voitti marraskuun alussa Bloodin järjestämän musiikkikilpailun. Mizuh valittiin yli 300 kilpailevan työn joukosta.

Bändin järjestyksessä kuudes albumi julkaistaan 28. tammikuuta ensi vuonna. Sen levityksestä vastaavat Daiki Sound, Tainted Reality ja CD Baby. Kiekon painosmäärä tullaan rajoittamaan 1000 kappaleeseen. Kiekon hinta on noin 20 euroa.

Bändin uusin opus on "The Reaper Behind Me" -albumi, joka ilmestyi toukokuussa kuluvana vuonna.

"Lost Sky" -albumin kappaleet:

 1. Lost Sky
 2. Captured
 3. Nothing
 4. Absolute
 5. Oboro
 6. The End
 7. Lost Sky (Noir du’Soleil remix)
 8. Lost Sky (sawDUST in me remix)
 9. Lost Sky (marlee remix)
 10. Lost Sky (Spectrum-X remix)
 11. Lost Sky (Shiv-r remix)
 12. Lost Sky (Mizuh remix)
 13. Lost Sky (Broken Lullaby remix by echostream)
 14. Crimson (Tragic Black remix)
 15. BLOOD (Uninvited Guest remix)
 16. D.T.M.H. (Virgins O.R. Pigeons remix)

Bloodin joukot aikovat siirtyä kiertueelle Yhdysvaltoihin ensi vuoden tammi-helmikuun ajaksi juhlistaakseen viimeisen studioalbuminsa ilmestymistä. Kiertueen nimi on "Final Tour: La Fin De La Journee". Bloodin tukijoukkoina reissussa kulkevat GPKISM ja DJ SiSeN.

Blood esiintyy:

 • 30. tammikuuta 2009: Knitting Factory (Los Angeles, Yhdysvallat)
 • 31. tammikuuta 2009: Sam’s Burger Joint (San Antonio, Yhdysvallat)
 • 1. helmikuuta 2009: The Middle East Club (Boston, Yhdysvallat)
 • 2. helmikuuta 2009: Santos Party House (New York, Yhdysvallat)
 • 5. helmikuuta 2009: Subterranean (Chicago, Yhdysvallat)

Blood on:

 • Fu-ki (laulu)
 • Kiwamu (kitara ja ohjelmointi)
 • Kaede (basso ja syntikka)
 • Ryo (kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 158 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.