Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Ashbury Heightsin laulajaksi Kari

Ruotsalaisen Ashbury Heights -yhtyeen uudeksi laulajaksi on juuri kiinnitetty Kari Berg -niminen naislaulaja. Hän tulee hoitamaan ensimmäistä kertaa uutta tointaan Ashbury Heightsin studioalbumilla "Take Cair Paramour", jonka kovia kokenut bändi julkaisee lähitulevaisuudessa Out of Line Musicin kautta. Ashbery Heightsin Anders Hagström on luonut levyä yhdessä Kari Bergin kanssa kuukausien ajan. Yhtyeessä aikaisemmin laulajana toiminut Yasmine Uhlin päätti taannoin erota Ashbury Heightsistä voidakseen keskittyä perustamaansa Javelynn Fate -yhtyeeseen. Yasminen viimeiset live-esiintymiset entisen yhtyeensä joukoissa koettiin levy-yhtiö Out of Linen järjestämän festivaalikiertueen keikoilla.

Out of Line Musicin festivaalikiertue koettiin aikaisemmin kuluvan kuukauden puolella. Keikoilla kävivät esiintymässä levymerkin oman bändikaartin jäsenet, kuten ranskalainen Die Form ja raskaampaa elektronista musiikkia annostelevat Agonoize sekä Amduscia.

Yhtye aikoo julkaista yhden singlen ennen albumin julkaisemista vuoden 2009 puolella. Myös musiikkivideon luomistyöstä yhtyeen keulahahmo Anders on neuvotellut Out of Linen edustajan kanssa Berliinissä. Singlellä tullaan kuulemaan remix-kappaleita, b-puolia, ja mahdollisesti myös yksi musiikkivideo. Videoideaa Anders kannattaa etenkin sen takia, että se tarjoaa oivan tilaisuuden esitellä Karin suurelle yleisölle.

Ashbury Heightsin uusi laulajatar esitteli itsensä yleisölle ensimmäistä kertaa sunnuntaina 16.11. Tuolloin nainen kertoi kävelleensä pilvissä saatuaan vokalistin viran vastaan. Berg, puheidensa mukaan, elää nimenomaan musiikille. Hän kertoo viehättyneensä etenkin Andersin äänestä kuunneltuaan yhtyeen biisejä ja tutustuttua sen uusien viisujen luomistyöhön studion uumenissa.

AH:in keulahahmo kertoo, ettei bändi ole muuttunut miksikään vaikka Yasmine poistui sen muonavahvuudesta. Anders Hagström painottaa, ettei Ashbury Heightsin menetys ole maailmaa mullistava asia, sillä samanlaisia kokemuksia on koettu musiikkihistoriassa aikaisemminkin. Anders muistuttaa fanejaan, että myös Depeche Moden Vince Clarke erosi — Depeche Mode jatkaa soittamista edelleen. Myös Gini erosi Blutengelistä ja Human League vaihtoi aikoinaan vokalistinsa kahteen naislaulajaan.

Yasmine "Yaz" Uhlin perusti hiljattain Johan Anderssonin kanssa Javelynn Fate -nimisen yhtyeen. Uhlin hoitaa laulamista, ohjelmointia ja kosketinsoitinten soittamista. Anderssonin harteilla on taustalaulajan rooli, kosketinsoittimet ja kitarat.

Yasmine kertoo rakastavansa musiikkia täydestä sydämestään ja uhranneensa sen tähden ajan ja vaivannäön lisäksi rahaa. Hän erosi koulusta Ashbury Heightsin vuoksi 17-vuotiaana nuorukaisena. Nainen kertoo, ettei hän ole koskaan tehnyt musiikkia rahan vuoksi, tai suosion tähden. Ashbury Heightsistä laulaja myöntää saaneensa huomattavasti hyödyllisiä kokemuksia musiikkirintaman touhuista, mutta vasta perustettuaan oman bändiprojektinsa, hän on saanut kokea aivan uudenlaista luovuuden paloa. Tähän mennessä parin viikon ajan toiminut Javelynn Fate on ehtinyt kasata parikin singlekappaleeksi kelpaavaa ehdokasta. Tarkempia tietoja Javelynn Fatesta löytyy sen MySpace-sivuilta.

Ashbury Heights on:

  • Anders Hagström (laulu, ohjelmointi ja syntetisaattorit)
  • Kari Berg (laulu)
  • Johan Andersson (kosketinsoittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 307 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.