Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Mainosta tai esittele täällä bändiäsi/ musiikillista projektia/ levyä tms. musiikkiin liittyvää!: Uusi elektro-gootti projekti: Olympian: Olympian on jumalainen musiikkiprojekti, jonka takana on pitkän linjan muusikko ja musiikintekijä, raahelainen Mauno Konkka. Konkan säveltämät, sanoittamat ja ...

Mediavolo: "Unaltered Empire"

 • Julkaistu maanantaina 01.12.2008
 • Avainsanat:

Mediavolon "Unaltered Empire" -albumin kansikuvassa piirroshahmona värikäs kuva sikiöasennossa olevasta naishahmosta, jonka selästä kasvaa rönsyilevää siipikuviota. Yhtyeen logo vaalealla värillä ja koristeellisin kirjaimin vasemmassa yläkulmasAlbumin kansitaide

Ranskalainen Mediavolo (www.mediavolo.net) julkaisi uransa kolmannen studioalbumin, nimeltään "Unaltered Empire", josta ilmestynyt 1000 kappaleen suuruinen ensipainos on digipak-kuorissa ja se on varustettu lehtisellä. Soittolistan kymmenestä kappaleesta kertyy soittoaikaa hieman yli 47 minuuttia. "Unaltered Empire" -albumilla kerrotaan tarinaa naisesta, joka muuttuu perhoseksi. Kappaleet kertovat naiseen kohdistuvasta karsastuksesta ja kaltoinkohtelusta. Tarinan nainen kasvattaa sittemmin siivet ja liihottelee taivaisiin. Tarinaan Mediavolo on hakenut inspiraatiota Franz Kafkan vuonna 1915 ilmestyneestä "The Metamorphosis" -novellista. Mediavolo soittaa eleganttia ja tanssittavaa rock-henkistä musiikkia, jota Kate Bushin kaltaista laulua tuottava Geraldine sävyttää.

Ranskalaisen levymerkki Prikosnovénien kautta julkaistu "Unaltered Empire" on seuraaja yhtyeen vuonna 2006 "A secret sound" -debyyttialbumille. Yhtyeen levy-yhtiö suosittelee "Unaltered Empire" -kiekko etenkin Cocteau Twinsin, Kate Bushin, Blonde Redheadin ja Radioheadin faneille.

"Unaltered Empire" -albumin kappaleet:

 1. Treasure box
 2. Dry and brave
 3. Unaltered empire
 4. Cavalry drum
 5. Dr Quayle
 6. To the eye
 7. Black roses
 8. Selling birds
 9. The backroom of my mind
 10. 10 Fanciest scheme

Mediavolo on:

 • Géraldine (laulu ja sanoitukset)
 • Jac (soittimet ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5576 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.