Gootti.net

Blutengel: "Save Our Souls"

  • Julkaistu tiistaina 30.10.2012
  • Avainsanat:

Sinisellä värillä sävytettyä taustaa vasten tikari, jota pitää kaksi ihmisen kättä.Julkaistaan 30.11.2012

Berliinin Blutengel (www.blutengel.de) tuo marraskuun lopussa kuunneltavaksi ensimmäisen singlensä seuraavalta albumiltaan. Singleksi poimittiin "Save Our Souls". Synkistelypoppia sisältävä levy on klubiyhteensopivaa Blutengeliä, kuten ovat myös muut kolme singlelevyn soittolistalla kuultavaa biisiä; kaksi remixiä ja B-puolen bonuksena "What You Get" -kappale. Saksan tykki soittaa yleisön edessä seuraavat keikkansa marraskuun puolella. Bändi soittanee keikoilla tuoreintakin tuotantoa vanhempien kiekkojensa, kuten esimerkiksi viime vuoden huhtikuussa julkaistun MCD-levyn "Über Den Horizont", valittujen palojen ohessa.

Verienkeli on Chris Pohlin johtama bändi. Pohl vaikuttaa tämän lisäksi Terminal Choicessa, Tumorissa ja Miss Constructionissa. Hän on lisäksi levy-yhtiön omistaja. Blutengelissä musiikki on pääasiassa saksaksi esitetty ja yhtye käyttää mies- sekä naisvokalisteja.

"Save Our Souls" -singlen kappaleet:

  1. Save Our Souls (Single Edit)
  2. What You Get
  3. Save Our Souls (Fear in Motion Remix)
  4. Save Our Souls (Remix by Trensity)

Blutengel on:

  • Chris Pohl
  • Ulrike Goldmann
  • Anja Milow

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä lokakuuta 2012 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.