Gootti.net

Displacer: "Foundation"

 • Julkaistu keskiviikkona 31.10.2012
 • Avainsanat:

Tummansininen, lähes harmaa, tausta, jota vasten abstrakteja tahroja Rorschachin tyyliin.Julkaistiin 30.10.2012

Elektronisen musiikin säveltäjä ja tuottaja Michael Morton julkaisi eilen musiikkia albumillisen verran Tympanik Audion kautta. Miehen sooloprojekti Displacer (www.dsplcr.com) purkitti "Foundation"-nimisen albumin kuunneltavaksi ja koettavaksi. Mediatiedotteessa sen kerrotaan olevan ajoittain akustisin instrumentaalisin osuuksin katettu, Mark Spybeyn, Keef Bakerin ja Sekou Lumumbran jelppauksella varustettu ja merkityksellistä melankoliaa, kauneutta ja IDM:ää sisältävä kokonaisuus.

Kanadan Torontosta käsin toimiva Michael Morton aloitti uransa musiikin parissa "Pre-Set — New Electronic Music" -kokoelmalla, jonka Mute Records julkaisi yhdeksän vuotta sitten. Mies sai kokoelman myötä nimelleen huomiota ja päätyi M-Tronic-levymerkin hoiviin. Sen kautta artisti levytti kolme CD:tä. Vuoden 2008 puolella Displacer aloitti yhteistyön nykyisen levy-yhtiönsä, Tympanik Audion, kanssa. Sen kautta hän on julkistanut tähän mennessä kolme albumillista musiikkia.

"Foundation"-albumin kappaleet:

 1. Dark Star
 2. The Waiting Place
 3. Totality
 4. Red Sky
 5. Ghosts Part 1
 6. Moonrise
 7. Firebug
 8. Distress Call
 9. Spare Parts
 10. Ghosts Part 2
 11. Outland
 12. Warbound
 13. We’ll Watch it Burn
 14. Leviathan

Displacer on:

 • Michael Morton

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä lokakuuta 2012 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.