Gootti.net

Roger Rotor: "Sightseeing Bizarre"

Vaaleanharmaa tausta, jota vasten punainen pallo, jonka päällä Roger Rotor -logo valkoisella värillä.Julkaistaan 6.11.2012

Roger Rotor tuo 6. marraskuuta kuunneltavaksi tankkiteknoksi kutsumaansa musiikkia albumillisen verran, kun "Sightseeing Bizarre" julkaistaan. Se on yhdistelmä industrialia, electroa ja punk-henkistä rokkia. Monipuolinen annos kappaleita sisältää melodisia, ytimekkäitä ja syntikkatasoilla täytetyt rallit "Maniac Monster", "Bomb the Bomb" ja "Flaggergast". Toisaalta minimalistisempaa technoa ja synkistelyä edustaa "Antidote".

Ant-Zenin kautta fyysisessä muodossa julkaistava "Sightseeing Bizarre" tulee olemaan saatavilla CD:n lisäksi LP-formaatissa. Vinyyli tulee olemaan 180 gramman kiekko, painokseltaan 100 kappaletta ja sisältäen A2-arkin kokoisen julisteen, tarran, sekä latauskoodin. Koodilla voi käydä imuroimassa netistä albumiraidat digitaalisessa muodossa.

"Sightseeing Bizarre" -albumin kappaleet:

 1. Nekulturny {Bonzenmarsch}
 2. Bomb The Bomb
 3. Antidote
 4. Maniac Monger
 5. L’Alba dei Morti Viventi
 6. Tanzimat
 7. Astore Coddaventu
 8. Flabbergast

Roger Rotor on:

 • Roger Rotor
 • EA1
 • HR-16
 • HM-2
 • a100

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä marraskuuta 2012 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.