Gootti.net

Body Machine Body -festivaali Tallinnassa 7.11

Vuonna 2009 ensimmäisen kerran järjestetyn Body Machine Body -festivaalin seuraava ilmestyminen koetaan lauantaina 7. marraskuuta kello 19 alkaen. Tallinnassa Kulttuuriklubi KELMin tiloissa järjestettävä tapahtuma on synkän musiikin festivaali. Esiintyjiksi on varmistettu latvialainen Hezzel, suomalainen BodyKomplex, virolainen Hüpnosaurus, Forgotten Sunrise sekä Tont, sekä Liettuasta Obšrr, Vilkduja ja Lys. Ennakkolipun hinta on 10€, ovelta ostettuna 15 euroa.

Kulttuuriklubi KELM sijaitsee Tallinnassa osoitteessa Vene 33. Nopeimmillaan laivamatka Helsingistä Tallinnaan kestää noin 1,5 tuntia. Tapahtumapaikka sijaitsee noin kilometrin päässä laivasatamasta. Lisätietoja festivaalista löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä lokakuuta 2015 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.