Gootti.net

Klub Kalman & Night Visionsin Halloween Helsingissä

Klub Kalma järjestää Halloween-tapahtuman 31. lokakuuta kello 22 alkaen Helsingissä sijaitsevassa Dubrovnik Lounge & Lobbyssa. Tapahtuman nimi on The Halloween Masquerade ja sen järjestämiseen osallistuu Klub Kalman lisäksi Night Visions Festival. Erikoisuutena tämänkertaisessa kalmaillassa on, että ohjelmaa on luvassa edellä mainitun Dubrovnikin lisäksi elokuvateatteri Andorrassakin, johon Night Visions -festivalin johdosta rakennetussa Soundtrack Loungessa tullaan näyttämään lyhytelokuva The Cult Of Euphoria: The Final Chapter. Lisäksi mukana on Night Visionsin trailereita ja omaperäinen kauhuleffakaraoke.

Klub Kalman ohjelmatarjonnan musiikkipuolesta vastaa DJ-kolmikko Flux, Nauha ja Murha. Vierailevana DJ:nä on Maria Katariina. Biletys alkaa lauantaina 31.10. iltakymmenen aikaan. Sitä ennen Andorrassa esitetään kello 18.15 elokuva The Damned: Don’t You Wish That We Were Dead, jota seuraa kello 20.30 Deathgasm. Dubrovnik Lounge & Lobby sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 11. Andorra sijaitsee samassa osoitteessa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy sen Facebook-tapahtumasivulta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä lokakuuta 2015 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.