Gootti.net

Solitary Experiments: "In Motion: Live in Berlin"

Valokuva hiiltyneistä lehdistä ja punaisista niiden joukossa. Kuvan yläosassa punaisella värillä Solitary Experiments -logo.Julkaistaan 27.11.2015

Electroa ja futurepoppia soittava Solitary Experiments juhlisti pitkää uraansa soittamalla kertaluonteisen keikan Berliinissä. Lokakuussa 2014 nauhoitettu konserttitaltiointi julkaistaan nyt DVD:n ja CD:n settinä 1000 kappaleen painoksena. Painoksen kappaleet on numeroitu käsin. Konsertti taltioitiin viidellä kameralla ja se sisältää yhtyeen tunnetuimpia biisejä 5.1.-äänentoistolla.

Saksalaisyhtye nauhoitti alla listatut kappaleet 25.10.2014 Berliinissä sijaitsevassa Huxley’s Neue Weltissä 20 vuotta kestäneen uransa juhlistamiseksi.

"In Motion: Live in Berlin" -CD #1:n kappaleet:

 1. Immortal
 2. Point of View
 3. Déjà Vu
 4. Homesick
 5. Apologize
 6. Pale Candle Light
 7. Wasteland
 8. Delight
 9. Odyssey of Mind
 10. Game Over
 11. No Salvation
 12. Trial and Error
 13. Epiphany
 14. Rise and Fall
 15. Stars
 16. Watching Over You

"In Motion: Live in Berlin" -CD #2:n kappaleet:

 1. Immortal
 2. Point of View
 3. Déjà Vu
 4. Homesick
 5. Pale Candle Light
 6. Delight
 7. Odyssey of Mind
 8. Game Over
 9. No Salvation
 10. Trial and Error
 11. Epiphany
 12. Rise and Fall
 13. Stars

Solitary Experiments on:

 • Dennis Schober (laulu ja sanoitukset)
 • Michael Thielemann (musiikki, kosketinsoittimet ja nauhoitus)
 • Steve Graeber (musiikki ja kosketinsoittimet)
 • Frank Glassl (rummut live-esiintymisissä)
 • Sebastian Gauff (soittimet live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä lokakuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.