Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Tämän vuoden Body Machine Body -festivaali Tallinnassa 6. lokakuuta

Tänä vuonna Body Machine Body -festivaali järjestetään Viron pääkaupungissa Tallinnassa, Hall-nimisessä klubissa. Siellä koetaan 6. lokakuuta peräti seitsemän live-esiintymistä. Illan tähtiin kuuluu yhdysvaltalainen The Horrorist ja unkarilainen Void Ov Voices. Niitä seuraa aamunkoittoon asti jatkuva afterparty. Tapahtumaan myydään ennakkolippuja 20 euron kappalehintaan. Sellainen lippu oikeuttaa sekä BMB:hen että sen jälkijuhliin. Lippuja voi tilata netistä tältä sivulta, tai tallinnalaisesta Lasering-levykaupasta.

Beats From The Vaultin ja Röntgen Radion mahdollistama Body Machine Body käynnistyy 6.10. kello 19. Tapahtumapaikkana on Hall osoitteessa Peetri 6, Tallinna. Lisätietoja tapahtumasta voi löytää sen Facebook-sivuilta.

Body Machine Body 2018:n esiintyjät:

  • The Horrorist (USA)
  • Void Ov Voices (Unkari)
  • Skd (Latvia)
  • Riot Kitten (Suomi)
  • V4RI (Viro)
  • Bedless Bones (Viro) *Jakob Juhkam & Hendrik Kaljujärv (Viro)

Beats From The Vault & Röntgen Radio Present Body Machine Body. Dark Music Festival.

Edellisen kerran BMB järjestettiin vuosi sitten. Silloin tapahtumaa tähditti iVardensphere ja Electronic Substance Abuse.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.