Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Moving Units: "This Is Six"

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä sanat Moving Units ja niiden alla pinkillä vinoja viivoja.Julkaistaan 23.11.2018

Yhdysvaltalainen levymerkki Metropolis Records uutisoi tuovansa marraskuussa myyntiin Moving Unitsin kuvassa näkyvän "This Is Six" -albumin. Siinä luomuksessa yhdistellään dancea ja punkkia. Yhtye on tehnyt sellaista musiikkia vuodesta 2001 asti, joskin viimeisten vuosien aikana vain yhden miehen voimin. Levy-yhtiön mukaan tulevalla albumilla poppivetoista puolta edustaa kappale "Song Forever", ja The Curelta sekä New Orderilta voi kuulla vaikutteita raidoissa "Daggers" sekä "Glow".

Neljän miehen voimin vuonna 2001 perustettu yhtye on kutistunut vain Blake Millerin kokoiseksi. Hän on tehnyt Moving Unitsin musiikit vuodesta 2012 asti, mukaan lukien viimeisimmän, huhtikuussa 2016 Metropolis Recordsin kautta julkaistun, "Damage With Care" -albumin.

"This Is Six" -albumin kappaleet:

  1. Song Forever
  2. Love Minus One
  3. Daggers
  4. Purple Moon
  5. Glow
  6. Burn Like Bowie
  7. Dragon’s Blood
  8. Cold Fire

Moving Units on:

  • Blake Miller

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä syyskuuta 2018 kello 16:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.