Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Machinista: "Black Tide"

  • Julkaistu perjantaina 28.09.2018
  • Avainsanat:

Punertavaa taustaa vasten jonkinlainen abstrakti häkkyrä.Julkaistaan 28.9.2018

Ruotsalaisen Machinistan tänään perjantaina julkaisema "Black Tide" -MCD sisältää syntikkapoppia, joskin asianomaiselta bändiltä vain kahden kappaleen edestä. Soittolistan puolivälissä kuullaan remix-tulkinta "Dark Heart Of Me" -biisistä sekä Apoptygma Berzerkiltä että yhtyeen live-esiintymisissä rumpalin virkaa toimittavalta DNTR:ltä. Levy-yhtiö Infacted Recordsin tekee kiekosta 300 kappaleen CD-painoksen.

"Black Tide" esittelee Machinistan loppuvuodesta julkaisemaa studioalbumia.

"Black Tide" -albumin kappaleet:

  1. Black Tide
  2. Dark Heart Of Me (Apoptygma Berserk Remix)
  3. Dark Heart Of Me (DNTR Remix)
  4. Black Tide (Demo Mix)

Machinista on:

  • John Lindqwister (laulu)
  • Richard Flow (syntetisaattorit ja koneet)
  • BRD (kitara)
  • DNTR (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä syyskuuta 2018 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 44 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.