Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

The Cascades: "Phoenix"

Mustaa taustaa vasten kullankeltaisella värillä ja tekstuurilla jonkinlainen lentoon lehahtavan linnun hahmo.Julkaistaan 19.10.2018

Goottirokin tekijä The Cascades julkaisee lokakuussa uuden lätyn, "Phoenix"-nimisen seuraajan vain vuoden takaiselle tupla-albumille. Vuonna 1988 perustettu bändi — se siis juhlii 30-vuotista uraansa — on kuluvan vuoden aikana laittanut nettiin uusia biisejä, ja julkaissut singlet "Behind The Curtain" sekä "Station No. E".

Uuden levyn myyntipuheen mukaan "Phoenix" esittelee sekä perinteistä että modernia goottirokkia. Lainakappaleessa "Diane" kuullaan vierailevana vokalistina kanadalaista laulajaa Esther K. Widmannia.

"Phoenix"-albumin kappaleet:

 1. Avalanche
 2. Blood is thicker than blonds
 3. Dark daughter’s diary
 4. Phase 4
 5. Station no E
 6. Phoenix
 7. Behind the curtain
 8. This world is yours
 9. Superstar
 10. Ihr werdet sein
 11. Zeros and ones
 12. Diane
 13. Für F…
 14. Diane (M.W. Wild Version)

The Cascades on:

 • M. W. Wild (laulu)
 • Morientes daSilva (kitarat)
 • Markus Müller (kosketinsoittimet ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.