Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Broken Ego: "Avenue To Wonderland"

 • Julkaistu sunnuntaina 30.09.2018
 • Avainsanat:

Violettia ja punertavaa valoa, jota kohti kävelee tai juoksee alaston naisihminen. Yläoikealla Broken Ego -logo.Julkaistaan 9.11.2018

Wieniläinen elektronisen popin ja rokin hämmentäjä Broken Ego kutsuu kuvassa näkyvää albumiaan nimellä "Avenue To Wonderland". Se on seuraaja seitsemän vuoden takaiselle "Love & Decay In 16 Bit" -EP:lle. Tällä kertaa bändi kulkee trendikkään retrohenkisen, kasariluvulle kaipaavan virran mukana. Uusi albumi käsittelee uuden rakkauden löytämistä ja elämästä nauttimisesta. Uusi albumi ilmestyy marraskuussa. Se sisältää 12 kappaletta, ja ne yhteensä 44 minuuttia musiikkia.

Albumin neljännessä kappaleessa kuullaan vierailevana rumpalina Christian Eigneriä. Eigner on ollut Depeche Moden kiertuekokoonpanon rumpali vuodesta 1997 lähtien.

"Avenue To Wonderland" -albumin kappaleet:

 1. Electric Girl
 2. Get Away
 3. Rescue Me
 4. See You Soon
 5. Nobody Is Real
 6. Everything Is Perfect
 7. Never Know
 8. Not Alone
 9. Getting Higher
 10. Do It Again
 11. Retrocalypse (instrumentaalinen)
 12. To The Edge Of Forever

Broken Ego on:

 • Chris Ego (laulu, soittimet ja ohjelmointi)
 • Mani Strasser (kitara live-esiintymisissä)
 • Max Cor (basso live-esiintymisissä)
 • Johannes Marchart (rummut live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä syyskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 76 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.