Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Lepakkomiehessä "erikoishommia" 12. lokakuuta

Lauantaina Facebookissa kerrottiin Bar Lepakkomiehessä, Helsingissä, palattavan 1980-luvun syntikkapopin ja punkin eri muotojen äärelle. Pulittamalla seitsemän euron sisäänpääsymaksun pääsee kuuntelemaan kun Kädet soittaa Mustan Paraatin biisejä. Vokalisteina kuullaan Otto Mikkolaa, Toni Salmita, Vili-Petteri Miettiiniä, Selma Nyholmia ja Lari Mannista. Rahan lisäksi sisäänpääsy edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Mikkola voidaan yhdistää sellaisiin yhtyeisiin kuin Romanssi, Autiomaa ja Puhelinseksi, Salminen puolestaan bändeihin Kesä ja Lighthouse Project. Vili-Petteri Miettiin on puolestaan nimeään kantavan Miettiin-hankkeen lisäksi soitellut Outo Valo -yhtyeessä. Manninen on postpunkkia tekevän Rue Morguen miehiä.

Lepakkomies sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 1 kävelymatkan päässä Sörnäisen metroasemalta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä lokakuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 52 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.