Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

C-lekktorilta 10-vuotislevy "Rewind 10x"

 • Julkaistu lauantaina 20.09.2014
 • Avainsanat:

"Rewind 10x" -kokoelman etukannessa futuristinen rinkula sinertävää taustaa vasten. Sen päällä C-lekktorin logo.Julkaistaan vuonna 2014

COP Internationalin avulla julkaistavalla "Rewind 10x" -kokoelmalla meksikolaisyhtye C-lekktor haluaa juhlistaa vuosikymmenen pituista uraansa. Bändi uskoo käyttäneensä nuo vuodet hyvin aherrettuaan tiensä eri puolille maailmaa huumesodan riivaamasta kotimaastaan. Bändi on nähty esiintymässä niinkin kaukana kuin Venäjällä, Ranskassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Brasiliassa, Puolassa, Ruotsissa, Perussa. Kokoelmakiekolla kuullaan runsaasti remixejä eri esittäjiltä. Mukana on esitykset Suicide Commandolta, Accessorylta, Chainreactorilta, bändin pitkäaikaisena tuottajana toimineelta X-fusionilta ja lukuisilta muilta.

"Rewind 10x" julkaistaan lähitulevaisuudessa. Sen tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon. Levyn soittolistalla kuullaan noin 79 minuuttia tanssittavaa harsh electroa.

"Rewind 10x" -kokoelman kappaleet:

 1. Solo en la Oscuridad (Suicide Commando remix)
 2. Sick of You (X-Fusion remix)
 3. In Memoriam (XP8 remix)
 4. Pecados (Guilty version) feat. Cenobita
 5. Paralisis (Shiv-r remix)
 6. El Comienzo de la Muerte (Accessory remix)
 7. World of Fantasy (iVardensphere remix)
 8. An Empty Soul (Ginger Snap5 remix)
 9. Silence Remains (Lullaby version)
 10. Refusing the Paradise (Die Braut remix)
 11. Despues del Apocalipsis (Centhron remix)
 12. No Time (D-monikk versión) feat. God Destruction
 13. We Are Already Dead (Nolongerhuman remix)
 14. Juicio Final (BlakOPz remix)
 15. Welcome to My World (Chainreactor remix)
 16. Stigmata (Heresy version)

C-lekktor on:

 • Markko Barrientos (laulu, sanoitukset ja samplet)
 • Jorge mauricio (syntetisaattorit ja musiikki)
 • Jamie Nova (syntetisaattorit live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä syyskuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 130 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.