Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Guilt Trip: "Braptism"

 • Julkaistu perjantaina 19.09.2014
 • Avainsanat:

Negatiivi valokuvasta, jossa ihmihshamon kasvot ja niiden alla lukee valkoisin kirjaimin Guilt Trip.Julkaistaan talvella 2014

Tukholmalainen industrialia ja electro rockia soittava Guilt Trip tuo talven tullen esiin seuraavan studioalbuminsa. Sitä varten yhtye solmi hiljattain levytyssopimuksen EK Productin kanssa. Sopimus turvaa ainakin tämänkertaisen "Braptism"-nimisen pitkäsoiton julkaisun. Tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ol evielä annettu. Italialainen levy-yhtiö edustaa esimerkiksi sellaisia nimiä kuin Framework, Struck 9, Grandchaos sekä Batch 1D.

"Braptism" sisältää tusinan verran englanniksi esitettyjä raitoja. Bändi listaa musiikillisiksi vaikutteikseen esimerkiksi Skinny Puppyn ja Slipknotin sekä paljastaa lastaavansa soundeihinsa vaikutteita Pohjois-Amerikan industrial-skenestä.

"Braptism"-albumin kappaleet:

 1. Biopticon
 2. Waiting in Pain
 3. Tick… Tock… Boom
 4. Wormwood
 5. Creep and Crawl
 6. No Way Out
 7. Wakey Wakey
 8. Claptrap
 9. Politalk
 10. Tail of a Whail
 11. Fist Resist
 12. The Itch

Guilt Trip on:

 • M.Nilsson
 • K.Lindberg

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä syyskuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 60 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.